Utusan Online

Minda Mendonan Munif Majid

Khamis, 19 April 2012

MANA SUMBANGAN BOB LOKMAN ???

 

Ps: Kalau ikutkan orang PAS, apa sahaja bantuan yang dihulurkan oleh UMNO dan BN ni semuanya rasuah. Tapi, kalau nak harapkan diorang membantu, jangan mimpi la!!!

 

Diorang setakat cakap je pandai. Nak jaga Kebajikan Rakyat la, itu la, ini la. Sekarang, mana diorang pergi? Korang fikir la sendiri!!!

Biro Kebudayaan & Kesenian Pemuda UMNO Malaysia Saudara Jamawi Jaafar hari ini menziarahi Bob Kuman pelakon komedi yang kini berhadapan dengan masalah kesihatan yang semakin teruk.

 

 

Sebelum menziarah Bob Kuman Biro Kebudayaan & Kesenian Pemuda UMNO Malaysia terlebih dahulu menziarah balu kepada Nasir P.Ramlee yang turut mengalami masalah ekoran rumah kediamannya bakal dilelong kerana kegagalan menjelaskan tunggakkan cukai pintu.

 

 

 

Selain Biro Kebudayaan & Kesenian Pemuda UMNO yang diwakili Jamawi Jaafar, Zed Zaidi serta Adam AF turut hadir menghulurkan sumbangan untuk meringankan beban yang dihadapi oleh Bob Kuman.

 

 

 

 

Alhamdullilah Pemuda UMNO menghulurkan sumbangan tanpa perlu mengemukakan pelbagai soalan berunsurkan politik sebagaimana qoute dari artikel Mazidul Akhmal Sidek :

 

Saya telah menelefon Bob sebelum jam 12 tengah malam tadi dan dia akan menghubungi institusi kewangan terbabit awal pagi ini untuk memohon akaun terbabit diaktifkan kembali. Sebaik akaun itu aktif semula, saya akan memaklumkan kepada semua pembaca melalui blog ini. 

Rakan saya, Razali bertindak menjawab pelbagai panggilan dan menjawab banyak soalan orang ramai berkata. 

"Bro, orang tadi telefon dan bertanya, awak dari cawangan PAS mana?,"ujarnya.

 

 

"Katakan kepada dia, kita bukan membantu orang berasaskan kepartian. Bob, kawan," balas saya. Kami berdua kemudian tersenyum. - Sumber, klik kat sini.


View article...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...