Utusan Online

Minda Mendonan Munif Majid

Selasa, 10 Disember 2013

Bangsa Yahudi sama sahaja seperti Ultrakiasu!

Orang orang Yahudi amat luas, mereka sangat pandai bermuka muka dan sering dikaitkan sebagai bangsa penghasut dam bapa pecah belah. Mereka terkenal sebagai kaum fasad dan onar, pencetus huru hara dan porak peranda.
Tidak hairanlah jika kaum Yahudi sering diperangi dan diusir dari merata rata tempat sejak turun temurun sehingga bertaburan di sana sini. Itulah sebabnya mereka mendapat jolokan sebagai 'umat yang berselerak' atau 'the scattered tribe'.

Kaum Yahudi mempunyai rekod yang amat buruk dari segi layanan yang diberikan kepada nabi nabi mereka. Bukan seorang dua, malahan hampir kebanyakan nabi nabi Bani Israel yang membawa ajaran Tauhid telah dinista, dikeji dan didustai, malahan dibunuh secara kejam dengan tangan tangan mereka sendiri. 

Orang orang Yahudi telah memfitnah Bani Lut AS dengan tuduhan berzina dengan anak perempuannya ketika mabuk untuk mendapatkan zuriat, menuduh Nabi Daud AS melakukan zina dengan isteri orang semasa ketiadaan suaminya, mencemari Nabi Sulaiman AS dengan tuduhan mementingkan hawa nafsu dan membina rumah berhala untuk isteri isterinya, memfitnah Nabi Harun AS dengan tuduhan mensyirikkan Allah dengan membuat patung anak lembu. 

Malahan banyak lagi fitnah onar telah dilemparkan ke atas nabi nabi mereka yang maksum itu sehingga kenabian dan wahyu dikaitkan oleh orang-orang Yahudi dengan akhlak rendah dan sifat keji. Tiada maaf bagi bangsa ini hingga hari kiamat! Bangsa Yahudi sama sahaja seperti Ultrakiasu. Kaji siapa keturunan jiran pemerintah kita! Jangan sesekali memberikan kemaafan kepada mereka kelak akan makan diri. Jangan jadi Melayu penakut dan bacul. 

Salam Perjuangan!

source: msdgpms

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...